first

Welkom in onze gezellige showroomshop

Breng zeker een bezoekje aan onze winkel. We staan steeds voor je klaar om je professioneel en met de glimlach de nodige informatie te geven over geboortelijsten, babymerken, doopsuiker en nog zoveel meer. Spring vrijblijvend binnen tijdens de openingsuren of maak een afspraak wanneer het je past (ook ‘s avonds en in het weekend).

Wij ontvangen iedereen steeds persoonlijk en dit telkens in een gezellige en ontspannen sfeer. De koffie en de koekjes staan altijd klaar. We overlopen alles samen per thema: slapen (kinderkamer) ,verzorging, voeding, op stap, spelen & leefruimte, kledij en veiligheid. We tonen een greep uit ons ruime merkenaanbod in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij ons kan je veel zien en voelen. De vele mogelijkheden worden ruim met stalen en voorbeelden getoond, zodat je je een goede voorstelling van het idee kunt maken.

Thuis een wenslijst aanmaken

Je kan zelf makkelijk een account aanmaken dat je vrijblijvend toegang geeft tot ons aanbod van meer dan 60.000 producten. Zo kan je zelf een wenslijst beginnen samenstellen en kan je al kennismaken met verschillende merken en producten. Dit kan je reeds doen voor je afspraak in onze shop.

Voor je afspraak in onze winkel reken je best een 3 à 4-tal uren, zodat we alles rustig kunnen doornemen en uitleggen.

Wanneer we samen de geboortelijst hebben opgesteld, kan je thuis rustig verder aanvullen en veranderen tot we de bestelling finaliseren.

Wij proberen steeds goed rekening te houden met het budget, de smaak en de wensen van onze klanten, want voor ons staat klanttevredenheid centraal.

Enkel en alleen bij Mimi Baby...

Wij werken met droomartikels die je zelf kan aanduiden en waardoor je geen aankoopverplichting hebt. Dit geeft aan de ouders de mogelijkheid om heel wat leuke spulletjes op hun geboortelijst te plaatsen en achteraf te beslissen om ze te bestellen of om te ruilen in een waardebon als ze geschonken zijn. 

Wij leveren (indien gewenst) reeds voor de geboorte bij je thuis en helpen graag decoreren of uitpakken. We werken met een waarborgsysteem dat steeds kan worden terugbetaald bij afsluiting van de geboortelijst indien de artikels allemaal opgekocht werden door de schenkers. 

Tot aan de afsluiting van de geboortelijst kan je artikels blijven toevoegen van thuis uit. Je merkt namelijk dikwijls pas na de geboorte wat je tekort hebt en zo hoef je niet naar onze de winkel te komen. Je hebt dan immers wel wat anders aan je hoofd. 

De baby is er.... 

Geen stress dus, want alle belangrijke spulletjes staan thuis klaar. Geen geloop naar de winkel om de dringende dingen op te kopen, geen geloop met cadeaus,... Het enige wat je moet doen is gewoon genieten van jullie wondertje.

Wij zijn steeds bereikbaar om onze klanten te helpen waar nodig. Mimi Baby is zoveel meer dan alleen maar "een winkel" waar je je lijst legt.

De mooie geboortelijst wordt online gezet, voorzien van de nodige foto's en persoonlijke teksten.

We houden ook rekening met de schenkers door een gemakkelijk en persoonlijk bestelsysteem: elk product heeft een foto en uitleg. De schenker krijgt automatisch een persoonlijk bedankkaartje met een foto van de baby in zijn mailbox.

Als ouder kan je elke dag de lijst mee opvolgen en word je op de hoogte gebracht van de geschonken cadeautjes. 

De lijst wordt standaard 8 weken na de geboorte afgesloten of later in samenspraak met de ouders. 

théophile

Hoe ziet een geboortelijst er bij ons uit? Ontdek het zelf

Stel uw vraag